Over

Hoi! Ik ben Marissa, 28 jaar oud, en ik woon in een leuke stad in Overijssel samen met mijn 2 hele lieve katten Puma & Mickey.

Mijn blog is een persoonlijke lifestyle blog, oftewel het gaat vooral over mijzelf en waar ik mij mee bezig houd, lekker breed dus, daar houd ik van. Op het moment ben ik bezig met afvallen en revalideren dus hierover zal ik regelmatig schrijven. Deze blog is voor mij een creatief plekje, een plekje waar ik mezelf kan zijn en waar ik lekker mee bezig kan zijn nu ik ziek thuis zit. Ik ben zeker niet van plan te stoppen als ik weer beter ben, ik zie juist de vele opties voor mijn blog die ik dan nog meer heb dan dat ik nu heb.

Ook vind je hier artikelen over mindstyle, gezondheid, food, katten (crazy cat lady) en leuke reviews. En ook wil ik wanneer ik weer beter ben het kopje travel toevoegen. Genoeg ambities dus, maar mijn herstel staat zeker op de eerste plaats. Deze blog geeft mij zoveel positieve energie en ik hoop dat ik dit ook uitstraal en meegeef aan jullie.

Op dit moment is het een beetje rustig op mijn blog, dit komt door mijn gezondheid. Maar achter de schermen ben ik druk bezig met schrijven en werken aan de site, dus binnenkort wordt het weer druk op lifebymaris :)!

Tot die tijd kun je mij volgen op instagram.

Wil je meer weten? Stuur dan gerust een mailtje naar lifebymaris@gmail.com.

Liefs,

Marissa