Over

Hoi! Ik ben Marissa, 27 lentes jong (of oud?) en ik woon in een leuke stad in Overijssel samen met mijn 2 hele lieve katten Puma & Mickey.

Ik zit al ruim 4 jaar ziek thuis, ik heb onder andere ernstige slaapapneu en een vitamine D en B12 tekort. Ook is er recentelijk voor de 2e keer ziekte van pfeiffer vastgesteld. Ik heb ernstig overgewicht, ik weeg op dit moment 139.8 kilo. Maar een jaar geleden woog ik nog 175 kilo, ik ben dus al 34.3 kilo afgevallen met Weight Watchers. Hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen lees je in dit artikel

Mijn blog is een persoonlijke lifestyle blog, oftewel het gaat vooral over mijzelf en waar ik mij mee bezig houd, lekker breed dus, daar houd ik van. Op het moment ben ik bezig met afvallen en revalideren dus hierover zal ik regelmatig schrijven. Deze blog is voor mij een creatief plekje, een plekje waar ik mezelf kan zijn en waar ik lekker mee bezig kan zijn nu ik ziek thuis zit. Ik ben zeker niet van plan te stoppen als ik weer beter ben, ik zie juist de vele opties voor mijn blog die ik dan nog meer heb dan dat ik nu heb.

Ook vind je hier artikelen over mindstyle, gezondheid, food, katten (crazy cat lady) en leuke reviews. En ook wil ik wanneer ik weer beter ben het kopje travel toevoegen. Genoeg ambities dus, maar mijn herstel staat zeker op de eerste plaats. Deze blog geeft mij zoveel positieve energie en ik hoop dat ik dit ook uitstraal en meegeef aan jullie.

Elke dinsdag, donderdag en zaterdag kun je hier om 16.00 uur een nieuw artikel vinden =)!

Wil je meer weten? Stuur dan gerust een mailtje naar lifebymaris@gmail.com.

Liefs,

Marissa