Mijn eerste vlog!

Ja je leest het goed. Ik ben aan het vloggen :)!

Ik wilde toch heel graag iets creatiefs blijven doen. Helaas kost het continu bloggen teveel energie. Dus ik moest iets anders zoeken. En ik heb het gevonden! Vloggen. Totaal wat anders. Maar toch ook heel vergelijkbaar. In plaats van te typen ben ik nu aan het filmen. En ook al kost dit wel de nodige energie, ik merk dat het veel minder intensief is dan het bloggen (voor nu in ieder geval). Natuurlijk kost het editen van de video tijd en moeite, maar het is toch anders dan uren typen.

Op deze manier kan ik jullie op de hoogte blijven houden over hoe het mij gaat en ik vind het echt onwijs leuk om te doen. Dus wil je mij blijven volgen, neem dan zeker een kijkje op mijn YouTube kanaal en abonneer je gratis om elke keer een melding te krijgen van een nieuwe video.

Elke zondag om 06.00 komt er een nieuwe weekvlog online. Houd er wel rekening mee dat ik hier nieuw mee ben haha, dus het zal even wat tijd kosten voordat ik het helemaal onder de knie heb. Elke week zal ik ook op mijn blog de nieuwe video plaatsen :)! Ik hoop dat je het net zo leuk vind als dat ik het vind.

Ik wens je een hele fijne zondag en veel kijkplezier.

xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s