Mededeling

Velen van jullie hebben het vast al gelezen op Instagram en Facebook, maar voor iedereen die mij niet volgt via Social Media deel ik de mededeling ook nog even hier, just to be sure ;).

De blog gaat er iets anders uitzien. De weekblog zal verdwijnen maar daarvoor komt een maandelijkse update in de plaats die ik schrijf aan het eind van elke maand. Op de maandag en donderdag komt er een nieuw artikel online. Dit kan over van alles gaan. Afvallen, gezondheid, lifestyle, mindstyle, persoonlijke verhalen en nog veel meer. Ik vind het zelf erg leuk om meer te schrijven over dit soort onderwerpen en de ruimte die de weekblog innam beperkte mij hierin. Ik zou natuurlijk kunnen zeggen dat ik blog op maandag, donderdag én zaterdag, maar daar heb ik gewoonweg nog niet de energie voor. In de toekomst zal ik het zeker verder uitbreiden maar voor nu zijn 2 artikelen per week een mooi streven.

Het was even zoeken naar het beste ritme en de beste dagen, maar ik heb het gevonden :)! Hopelijk zie ik je hier morgen weer.

Veel liefs, xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s