Mijn 10 favoriete tussendoortjes

Naast de hoofdmaaltijden eet ik graag tussendoortjes. Heerlijk. In de middag en in de avond eet ik vaak nog wel iets. Altijd fruit, maar ook heel vaak nog wat anders. Omdat ik het zelf zo leuk vind om te lezen wat anderen eten en ik altijd nieuwsgierig ben naar nieuwe tussendoortjes, deel ik vandaag met jou mijn 10 favoriete tussendoortjes en wie weet ontdek jij wel weer iets nieuws.

Mijn 10 favoriete tussendoortjes heb ik dus voor jou op een rijtje gezet. Van nummer 10 naar nummer 1 en natuurlijk vertel ik je waarom deze producten in mijn top 10 staan en hoe ik ze het liefst eet en of ze wel of niet goed vullen.

10. Een eierkoek
Ik eet eierkoeken sinds mijn tijd bij Sonja Bakker (ik haakte al snel af, niets voor mij). Dat was toen helemaal in kan ik me nog herinneren. Een eierkoek schijnt helemaal niet zo heel gezond te zijn, maar ik vind hem wel lekker. Ook een voordeel vind ik dat een eierkoek altijd goed vult. Tip: heel af en toe eet ik hem met een beetje aardbeienjam en slagroom, net een gebakje :).
9. Lekker luchtig choco reep van Zonnatura
Ik houd van Zonnatura, ik vind het een mooi merk. De reep is niet super zoet maar er zit wel een goede chocoladesmaak aan, en ik vind hem ook ideaal om mee te nemen (altijd handig). Hij vult redelijk. Ik eet hem graag voor de lekkere trek als ik eigenlijk stiekem zin heb in wat chocolade.

8. Meergranen rijstwafels van de Jumbo
Heerlijk vind ik ze. Bijvoorbeeld met een plakje 30+ kaas (tip: die van de Aldi is heerlijk), of met een beetje Slankie smeerkaas. Ik breek de rijstwafel dan in stukjes en dip de rijstwafel in een beetje Slankie. Erg lekker. Het vult alleen niet zo heel goed maar het is een fijn tussendoortje voor als je wat lekkere trek hebt, lekker voor ’s avonds op de bank.
7. Sugarfree fruit toffees van De Bron
Pas op… erg lekker. Ze komen in de smaken aardbei, citroen en sinaasappel. Ze zijn erg zoet, maar dat vind ik juist wel lekker. Vult natuurlijk voor geen meter, maar wel lekker.

6. Blue Band hazelnootpasta met 80% minder suiker (Stevia)
Ik vind hem heerlijk! Ik smeer vaak een beetje op een cracker of gewoon op een boterham. Hij is iets bitterder dan een “normale” hazelnootpasta, maar ik houd van zoet en ik vind hem echt zoet genoeg. Heerlijk voor als je zin hebt in chocolade maar toch niet een halve (hele dus) reep wilt opeten….
5. Snack a Jacks, een klein zakje, smaak kaas
Eigenlijk zou ik hem niet eens moeten noemen want hij is veel en veel te lekker. Dus sorry alvast. Ik haal ook vaak maar een zakje of 2 per week, want anders dan weet ik wel weer hoe dat zal aflopen…. Het vult niet, ik eet het echt voor de lekkere trek, dus in plaats van een bakje chips o.i.d.

4. Babybel
Het is zo’n lekker kaasje. En ik was dan ook verrast dat ze zo goed binnen WW passen. Je begrijpt.. deze heb ik altijd in huis. Ook erg makkelijk om mee te nemen en ideaal voor de hartige trek en hij vult best wel voor even.
3. Ongezouten gemengde noten
Ik kan ze wel de hele dag door eten. Door de yoghurt of gewoon een handje zo tussendoor, ik vind het allemaal heerlijk. Zonder zout vond ik het wel eerst even wennen maar nu vind ik het echt lekker. Of het vult? Mwah. De hoeveelheid die ik kan nemen dat binnen mijn punten past is niet heel groot, maar ik vind dat niet erg. Ik eet het ook niet voor de erge trek, maar juist voor de lekkere trek en omdat het gezond is.

2. Ehrmann high protein chocolade pudding
Ik heb wel eens eerder gezonde(re) desserts geprobeerd maar werd nooit helemaal overtuigd, qua smaak was het dan toch niet waar je op hoopte. Dat je het ging eten maar de smaak erbij moest bedenken in je hoofd zeg maar. Mijn verwachtingen waren dan ook niet al te hoog toen ik deze pudding een keer bij mijn boodschappen van de Jumbo kreeg. Maar het was me toch een partij lekker. Een volle romige chocoladesmaak. Een dikke aanrader en hij vult enorm goed dankzij maar liefst 10 gram eiwitten per 100 gram.
1. Bolletje goed bezig! havermout repen, naturel
Ik eet het dagelijks. Er zijn meerde smaken maar ik vind de naturel het lekkerste en het vult echt goed. Hij is heel basic van smaak, maar dat vind ik juist fijn, en ook erg handig om mee te nemen.

Dit was het dan alweer, en eigenlijk is het heel flauw om maar 10 tussendoortjes te noemen. Er is namelijk nog zoveel meer lekkers. Maar dit zijn wel echt mijn favoriete tussendoortjes op het moment die ook goed te doen zijn qua punten in het WW programma. Heb jij ook een top 10 favoriete tussendoortjes, of misschien een top 3? Ken je veel van de producten van mijn lijstje? Ik ben heel benieuwd! Om een reactie achter te laten moet je nog even naar beneden scrollen.

Liefs, xxx

Je kunt mij ook volgen op instagram en facebook

* Artikelen zijn niet gesponsord tenzij anders aangegeven

2 reacties op ‘Mijn 10 favoriete tussendoortjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s