Weekblog 21, de griep heerst en ik ben aangekomen

Welkom bij deze nieuwe weekblog =)! Ik neem je weer mee tijdens mijn week en laat je zien wat ik zoal doe, of niet doe. Zoals jullie weten zit ik ziek thuis en dus zullen mijn weekblogs er waarschijnlijk iets anders uit zien dan gemiddeld. Maar hé, dat is helemaal niet erg. Ik geef je een zo realistisch mogelijk beeld van mijn leven, en daar hoort het ziek zijn ook gewoon bij. Hartstikke leuk dat je weer meekijkt.

Het is zondag, en ik heb nog steeds de griep. En mijn maandelijkse periode. Ja tegelijk. Heel fijn. Dus vandaag is het voornamelijk een bankhang dag. Ik kijk wat vlogs terug van ikvrouwvanjou. Ik volg deze dames nog niet heel lang. Ik heb alle nieuwere vlogs al wel gezien maar de wat oudere vlogs nog niet dus die kijk ik nu heerlijk terug, absoluut een aanrader. Ook maak ik voor het eerst een broodje met de combinatie avocado/ei en dat is erg lekker. Ik ga er nog een beetje mee experimenteren en wanneer ik de juiste combi qua kruiden heb gevonden deel ik deze natuurlijk met jullie. Verder werk ik heerlijk aan mijn blog en ben ik de blog voor aankomende dinsdag aan het afmaken.

Maandag ontbijt ik weer eens met een bakje Griekse yoghurt met wat honing, granola, noten en blauwe bessen. Het valt goed maar ik houd het toch voorlopig nog maar bij een licht ontbijt. Vanwege de cyste vallen te zware maaltijden niet zo goed, helaas maar het is niet anders. In de middag maak ik een heerlijke gezonde tosti, namelijk met 20+ smeerkaas! Een echte aanrader. Ik ben nog steeds ziek dus ik doe het verder rustig aan.

Dinsdag bestel ik mijn boodschappen online. Op instagram vraag ik jullie voor wat tips over wat ik echt moet halen en ik krijg er een hele hoop, dank daarvoor. Er komen ook weer wat nieuwe producten voorbij en dat vind ik extra leuk. Ik houd er zo van om nieuwe producten te proberen en te leren kennen. In de middag eet ik twee geroosterde broodjes met sellerie salade (Jumbo). Heerlijk. Ook heb ik het recept voor havermout pannenkoeken online gezet. In de avond kijk ik de film The book of Henry via film1 en man man man… wat een prachtige film, zeker een aanrader.

Op de woensdag komt mijn huishoudelijke hulp altijd. Dat is zo’n lieve vrouw, daar heb ik het echt mee getroffen. Ze is een diamond painting voor mij aan het maken van mijn katten. Af en toe stuurt ze even een update en ik ben zo benieuwd hoe het eind resultaat zal zijn. Verder doe ik weinig maar Puma is nog even op jacht naar de vogels buiten op de stoep.

Donderdag ben ik helemaal niet fit en heb ik ook nergens een foto van gemaakt. Het was gewoon even mijn dag niet zo. Ik heb namelijk mijn maandelijkse periode al bijna twee weken, plus de griep en nee dat is geen goede combinatie.

Vrijdag gaat het gelukkig beter. Mijn periode lijkt voorbij (hallelujah) en ik voel me daardoor meteen al een beetje beter. Ik krijg vandaag een B12 injectie en heb een charmante foto gemaakt in het kamertje van de assistente. Ook twijfel ik over wat ik aan moet trekken. Wel of niet het nieuwe shirtje? Maar ik doe het toch maar niet. Als ik deze foto nu zie denk ik echt waarom…. maar goed, en ohja ik denk… wat een rommel haha. En jeetje, wat is het een prachtig weer! Puma en Mickey genieten er ook heerlijk van en liggen in het zonnetje.

En dan is het nu zaterdag. Hoe is het afvallen gegaan deze week? Niet zo best! Ondanks dat ik toch ook wel veel goede dingen heb gegeten zoals je kunt zien heb ik ook te vaak wat ongezonds gegeten. Ik geef de schuld maar aan de hormonen (gestopt met de pil en 2 weken mijn periode). Want het gaat nu gewoon weer goed en de lekkere trek is weg. Wel heeft het wat schade opgeleverd. Een plus van maar liefst 2.9 kilo. Ik weeg nu 131.3 kilo. Heel erg balen natuurlijk, die 3 wilde ik niet meer zien! Maar goed, hij is nog even op visite blijkbaar, maar niet voor lang. Ik had het van de week al gedeeld op instagram en ook op Connect. Het lijkt misschien dat het afvallen mij makkelijk afgaat maar niets is minder waar. Het is echt heel erg moeilijk. En omdat het zo moeilijk is wil ik ook de momenten delen waarin het dus even niet lukt, en niet alleen maar de mooie resultaten (die ik ook zeker heb). Zoals ik al zei aan het begin van deze blog, ik wil een zo realistisch mogelijk beeld van mijn leven geven, en zoals een ieder heb ik ook ups en downs. En dat is helemaal niet erg of iets om je voor te schamen. Dat is namelijk gewoon het leven. Maar ik ben wel blij dat het nu weer goed gaat want ik wil mijn BMI heel graag onder die 40 krijgen. Dus op naar de 122 kilo. En waar ik ook benieuwd naar ben, hoe was jouw week?

Maar kijk even naar buiten, het is weer een prachtige dag jongens, ik zou zeggen, geniet er van :)! En enorm bedankt voor het lezen van mijn weekblog en hopelijk tot dinsdag want dan komt er ook weer een artikel online.

Veel liefs, xxx

Je kunt me ook volgen op instgram (klik hier) en op Connect (daar ben ik pumamickey)

Een reactie op “Weekblog 21, de griep heerst en ik ben aangekomen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s