Update

Hoi lieve lezers,

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een berichtje op lifebymaris heb geplaatst dus ik vond het hoog tijd om jullie een update te geven.

Er is niet heel veel veranderd aan mijn situatie sinds mijn laatste berichtje. Door de operatie aan mijn teen heb ik een flinke stap terug gezet, dus ik ben nog echt in de beginfase van de revalidatie. Maar dat is niet erg. Want het gaat nu weer goed, en ik bouw het langzaam weer op. Het afvallen gaat ook goed. Ik houd mij aan het programma en het is goed vol te houden. Al met al mag ik dus niet klagen. Ik had gehoopt nu verder te zijn, maar het leven gaat nu eenmaal niet altijd precies zoals je wilt haha, dus ik neem het maar zoals het komt en blijf mijn best doen.

Ik zal nog niet terug komen op de blog. Dit is wel de bedoeling op de lange termijn wanneer ik mij weer goed voel, of in ieder geval een stuk beter dan nu. Voor nu is het toch nog te veel werk om allemaal bij te houden, en ik weet dat dat ook deels komt door mijn perfectionisme en dat ik vrij hoge eisen stel en die kan ik nu gewoon niet waarmaken. Als ik het doe dan wil ik het ook echt helemaal goed doen, anders voelt het niet goed.

Ik kom dus nog niet terug op de blog voor nu, maar ik ben wel weer actief op Instagram. Ik vind het toch heerlijk om mijn leven te kunnen delen en mijn ervaringen, en om inspiratie op te doen bij anderen en hopelijk krijgen anderen weer inspiratie door mij. Dus wil je mij toch volgen in deze periode dat ik nog niet terug op de blog ben, dan kun je mij via deze link volgen Klik hier om naar mijn instagram te gaan mocht je geen instagram hebben dan zou je natuurlijk een account aan kunnen maken. Ik kan instagram echt aanraden, er zijn zoveel lekkere recepten te vinden maar ook zoveel mooie mensen met mooie verhalen. Hopelijk zie ik je daar.

Veel liefs,

Marissa

2 reacties op ‘Update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s