Weekblog 20, kilo’s vocht vasthouden

Hi, jij, ja jij, 

Leuk dat je op deze zaterdag toch even op mijn blog kijkt. Je beseft het je misschien niet, maar dat jij op mijn blog kijkt dat doet heel veel met me. Het geeft mij zo’n super goed gevoel en het geeft me het gevoel dat ik iets nuttigs doe nu ik ziek thuis zit. Het geeft me het gevoel dat ik weer een beetje meedoe, er mag zijn en er ook ben. Dus weet dat je veel voor mij betekent, ook al ken ik je hoogstwaarschijnlijk niet persoonlijk, ik ben dankbaar dat je dit leest en bij deze dus een dikke vette dankjewel naar jou toe.

Ik wist eerst niet zo goed wat ik met deze weekblog moest doen haha, ik heb gewoon niets bijzonders gedaan deze week, ik heb op mijn bank gezeten en zo min mogelijk gedaan. Op vrijdag na dan, toen moest ik perse voor mijn B12 prik naar de huisarts. Dus dan maar even een korte update dan hoe het afvallen gaat.

Zoals ik in de vorige weekblog zei, ik ben weer back on track en dat meen ik, want het gaat lekker jongens. Ik hield kilo’s en kilo’s vocht vast door medicatie en natuurlijk de hitte maar ook door het zoute eten dat ik at. En het gewicht zakt weer en dat doet me zo’n goed. Het is zo’n klote gevoel als die weegschaal maar stijgt en stijgt. Ook heb ik mijn stappendoel weer gehaald! Ik loop nog niet lekker, maar het gaat steeds een beetje beter.
Je geloof het nooit maar ik was in 2 weken zo’n 10 kilo aangekomen! Ik zag de 150 weer. Hoe dan? Nou, door de warmte en medicatie en het kant en klare eten dat ik at i.v.m. mijn teen en natuurlijk het bijna niet bewegen. Nu ben ik 4 dagen van de ibuprofen af en eet ik weer normaal en beweeg ik ook wat meer en ben ik gewoon in die 4 dagen alweer 5 kilo kwijt! Bizar. Heel bizar hoe snel ik kan aankomen en kan afvallen, het is gewoon allemaal vocht, want ik had ook echt een opgezet gezicht. Heb jij ook last van vocht met deze dagen? Weeg je dan juist wel of gewoon niet? Maar ik moet er nog ongeveer 5 kwijt voordat ik weer op het gewicht van 139 zit. Het zal er deze dagen hopelijk weer afvliegen zoals de eerste 5 er ook af gingen. Ik zit lekker in mijn ritme. De pijn is weer weg/minder en mijn teen heelt ook mooi, vandaag is de 1e dag dat ik het probeer helemaal zonder pijnstillers, en tot nu toe gaat het goed. Hopen dat dat zo blijft.

Oh wat is het nu heerlijk weer he jongens, het waait en regent, I love it. Het is hier inmiddels 29.5 in huis, maar het was 32 gisteravond en vanmorgen 31.5, dus het koelt langzaam af, maar het koelt tenminste af, die 29 heb ik al de hele week niet gezien haha, dus die is welkom. Ik hoop dat het nog lekker meer gaat afkoelen en wat meer regent, dat zou echt goed zijn voor de natuur, en voor onszelf ook natuurlijk.

Ik heb wel een klein probleempje, mijn laptopje loopt continu vast door oververhitting. Ik heb wel een hele goede computer maar daar kan ik niet goed achter zitten i.v.m. mijn teen. Dus het was nog even spannend of deze weekblog er wel zou komen. Maar het is gelukt :). Ik ga mijn uiterste best doen om voor volgende week dinsdag en donderdag blogs klaar te hebben maar wellicht dat er even een weekje pauze komt. Het is echt niet te doen met mijn laptop. We gaan het zien. Mochten er dus geen blogs online komen aankomende week weet je waardoor het komt haha. Volg me sowieso even op Instagram als je dat nog niet doet, daar plaats ik ook regelmatig berichtjes en updates :), ook over de blog. Dat kan door het klikken op deze link —-> instagram Lifebymaris 

Wil je een reactie achterlaten, scroll dan even flink naar beneden. Ik had gehoord dat sommige niet wisten hoe ze een reactie konden plaatsen. Het staat inderdaad wat onduidelijk op mijn blog dus ik zal er naar kijken hoe ik dat duidelijker kan maken.

Hoe ging jullie week? Volgens mij zijn er een hele hoop van jullie al lekker op vakantie ;)!

XXX

Een reactie op “Weekblog 20, kilo’s vocht vasthouden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s