Weekblog 19, back on track

Hi, 

Zoals de titel al zegt, ik ben back on track! Was ik off track dan? Jazekers. Het ging al een tijdje niet zo lekker met afvallen vanwege een dip in het revalideren en toen daar mijn teen ook nog eens bij kwam vond ik het echt onwijs lastig. Maar nu gaat het dus weer goed! Ik vertel je graag hoe mijn week was. 

Ik heb deze week vooral veel met mijn voetje omhoog gezeten, en dat zit ik nu nog steeds en dat zal nog wel even duren. Wat doe ik dan, zo op een dag? Nou ik kijk veel Netflix! Heel veel haha.

Originals.jpg

Op het moment kijk ik The Originals (zo leuk!) en kijk ik de nieuwe Netflix Original Good Girls (leuker dan verwacht). Ik ben gek op series en ik kijk zo hele seizoenen achter elkaar. Maar, dat doen we tegenwoordig allemaal wel toch? Wat kijken jullie op het moment, nog leuke aanraders?

Bloemen.jpg

Woensdag kreeg ik dit mooie boeket van mijn huishoudelijke hulp voor beterschap met mijn teen, zo lief. Het huis is weer heerlijk schoon, zo fijn altijd. Ze gaat nu met vakantie dus ik krijg voor 2 weken vervanging. Ben benieuwd :).

Deze fontein voor de katten kreeg ik van mijn beste vriendin (zoals jullie weten, heb ik er 2 , haha , ja dat kan). Superlief! En Puma en Mickey zijn er heel blij mee, ze drinken er lekker van. Ik heb nog geen actie foto’s kunnen maken, elke keer als ik mijn telefoon erbij pak komen ze naar me toe voor knuffels haha. Iemand tips?! Die zijn zeer welkom.

Ijsje

Het is zooooooooo warm! Dus dit ijsje gaat er zeker wel in. En maar 2 smartpoints! Dat is niet gek. Het is inmiddels al 28.5 graden in huis geweest, echt niet leuk meer. Gelukkig slaap ik wel goed, maar dat komt denk ik door alle medicatie haha. Ik slik 8 paracetemol 500mg en 1200mg ibuprofen en ja ook maagbeschermers. Dus daar kun je wel op slapen. Een geluk bij een ongeluk.

Vrijdag is een belangrijke dag, want…. na bijna 2 weken.. (ja echt!) ga ik proberen mijn haar weer te wassen. Ik kan door mijn teen nog niet lang staan (druk) dus douchen gaat niet echt lekker en het haar wassen al helemaal niet, ook omdat de douche maar op een lage druk kan omdat het anders zeer doet als het water op mijn teen valt. Maaaaar ik heb nu een douchekrukje 🙂 jeeeej, zie foto hieronder.

Douchen.jpg

Hij kan max 150kg dragen dus ik zit goed 😛 dat is altijd wel belangrijk als je wat meer weegt om dat even te checken. En het is gelukt! Ik heb mijn haren kunnen wassen en het was heerlijk. Met dit weer al helemaal. Ik heb lang en dik haar en een bos vol, dus erg warm met dit weer (en zweten natuurlijk) dus het wassen van het haar is dan wel heel erg fijn.

Maar, back on track dus, jazeker. Het was heel moeilijk om goed te eten de laatste tijd. Ik voelde me zo slecht in mijn vel, fysiek en mentaal. Ik probeerde wel elke keer weer maar het werd gewoon niet wat. Ik dacht dat ik er weer bovenop was maar toen kwam de teenoperatie en toen was het weer een drama, want pijn is bij mij toch vaak troost eten. Maar ik ben er nu van overtuigd, ik ben er weer, helemaal. Klaar voor om weer lekker af te vallen want ik wil zooooooooooo graag, en dat helpt me er elke weer door, ik WIL het gewoon. Dus als ik iets wil, dan gaat het me lukken ook :). Hoe was jullie week????

XXX

Een reactie op “Weekblog 19, back on track

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s