Gewoon schrijven en dan zien we wel..

Hi,
Het is donderdag dus tijd voor weer een blog. Ik zit nog steeds met mijn voetje omhoog en mijn blogs die ik vooruit had geschreven zijn op haha, dus ja, daar zit je dan, op de donderdag, zonder blog. Maar gelukkig ben ik creatief genoeg om as we speak deze blog te schrijven, ik weet alleen nog niet zo goed waar het over zal gaan, maar is dat niet juist het leuke aan bloggen, gewoon schrijven en we zien wel waar we uit komen? Dat is namelijk het liefste dat ik doe. Gewoon schrijven. 

Ik heb mijn playlist “relax” op Spotify aanstaan en luister naar Adele met send my love (to your new lover) en hoop op wat inspiratie. Ik pak mijn boekwerk erbij waar ik alle onderwerpen voor mijn blog heb genoteerd. Zodra ik inspiratie krijg schrijf ik het allemaal op en werk het later uit. Inspiratie krijg ik echt op zeldzame momenten, en dan ga ik ook als een speer. Dan kom ik zo met 20 nieuwe onderwerpen en daarna is het weer weken stil in mijn hoofd. Ik geef de schuld aan mijn eentonige leven, ik mis soms de triggers voor inspiratie, jammer, maar als ik er eenmaal in zit dan gaat het wel echt lekker dus dat maakt het weer goed.

Gisteren kwam ik alweer met 10 nieuwe artikelen waar ik super enthousiast over ben. Alleen moeten die nog een maandje wachten. Want ik heb mij vergist in de tijd. Over een maand bestaat lifebymaris namelijk 6 maanden! En dat leek me een leuke gelegenheid om een aantal blogs te wijden aan deze mijlpaal. Over het bloggen, tips voor beginnende bloggers en hoe het allemaal gaat en bevalt, maar ook over de aanbiedingen die ik al allemaal heb gehad en waarom ik deze aan me voorbij heb laten gaan. Het lijkt me leuk om deze info met jullie te delen. Ik mis namelijk soms een beetje inside informatie bij bloggers. Natuurlijk vind je wel inside info bij de bloggers die al een succes van hun blog gemaakt hebben maar bij de startende blogger mis ik die info die ik juist zo graag zou willen weten. Wat zijn de statistieken van andere bloggers? Wat is “normaal”? Welke aanbiedingen krijgen jullie en hoe gaan jullie daarmee om? Maar ook over social media, hoe gebruik ik dat voor mijn blog en hoe gebruiken jullie dat? Ik vind dat heel interessant, zo kunnen we toch van elkaar leren? Dus over een tijdje vind je artikelen met deze onderwerpen over mijn blog hier.

Ik vind het leuk dat mijn blog zo divers is. Dat houd het voor mij spannend. Maar ik merk ook dat als ik niet lekker in mijn vel zit ik het moeilijk vind om te schrijven. Zoals nu, het is warm, ik zit met mijn pijnlijke voet en ik heb al bijna 2 weken mijn haar niet gewassen haha, ja nee, das niet lekker. Dus vandaar deze freestyle blog. Nog nooit gedaan en ik moet zeggen dat ik het lekker vind schrijven. Maar no worries, ik ga van de week weer lekker veel schrijven zodat ik weer een lekkere voorraad heb. Ook al vind ik dit spontaan schrijven wel leuk, denk ik dat het een toch een zooitje wordt als ik dat altijd zou doen ;). Wat mij ook zo leuk lijkt voor deze blog is dat ik af en toe het verhaal van iemand anders deel. Iemand die iets interessants heeft gedaan, iets bijzonders heeft meegemaakt, met iets bijzonders bezig is. Of iemand die zijn/haar ervaringen/levenslessen wil delen. Het kan over van alles gaan, afvallen, gezondheid, gewoon het leven. Als het maar anderen zou kunnen inspireren. Mocht je dit leuk lijken, stuur dan even een mailtje naar lifebymaris@gmail.com en ken je iemand die dit leuk zou lijken? Deel dit bericht dan even via de knoppen onderaan via bijvoorbeeld Facebook :)!

Inmiddels zit ik op 641 woorden en aangezien ik dit stukje niet al te lang wil maken, want als ik eenmaal schrijf dan stop ik nooit haha en dan is de rode draad van het verhaal ver te zoeken in de chaos van mijn gedachten, lijkt het me beter voor nu te stoppen. Het was een leuke ervaring zo. Ik ben ook benieuwd wat jullie vinden. Vergeet me niet te mailen met jullie inspirerende verhalen :)!

XXX

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s