Weekblog 14, onder de 140 kilo?

Lieve lezers, het is weer eens zover, tijd voor een nieuwe weekblog. Zaterdag is mijn weegdag en ik laat jullie altijd weten hoe het er voor staat. Net zoals nu. En ik kan jullie alvast verklappen.. het gaat lekker!

Dinsdag ben ik weer heerlijk wezen wandelen. Ik ga dit nu 1x per week doen en kijken hoe dat gaat. Ik zou zoals jullie weten deze weken stabiliseren op het niveau dat ik nu heb en ik moet zeggen dat dat me goed gedaan heeft. Het wandelen viel deze keer iets zwaarder maar ik heb dan ook per ongeluk een iets langere weg gelopen er naar toe. Dus volgende keer maar weer de oude route. Ik heb in het park heerlijk even op de bankjes gezeten, en ik nam deze selfie.

Wandelen

Op woensdag komt mijn huishoudelijke hulp altijd, dus deze week was ze er ook weer. Het huis is weer heerlijk fris en ik doe zelf deze dag niet heel veel. Donderdag doe ik een beetje in het huishouden en de weegschaal plaagt me enorm, hij blijft nog net boven de 140 staan. Vrijdag ruim ik de keuken op en orden ik opnieuw de besteklades, wat kan een mens spullen sparen he. Ik vind het zo heerlijk als alles weer overzichtelijk is en opgeruimd, ik kan daar zo van genieten. De weegschaal twijfelde vandaag tussen de 139.8 en 140.2… grhmpf, hopen dat ik morgen toch echt definitief onder de 140 ben, ik ben die 4 zo zat! Ik ben heerlijk nieuwe artikelen aan het schrijven en binnenkort zullen er hier een aantal van online komen, over afvallen maar ook andere leuke (vind ik zelf haha) onderwerpen.

En dan is het vandaag weegdag. Diegene die mij volgen op Connect en Instagram weten het antwoord al……………… JAAAAAAAAAAA!! Uit de 4, en hallo 3.

Yes

Nu op naar de 2, maar eerst de 135 en met 139.1 ben ik in totaal 35 kilo afgevallen! Ik ben trots op mezelf. Het is een wat korte update maar wel een mooie, al zeg ik het zelf ;)!Op naar weer een goede week. Hoe gaat het bij jullie??

Ohja, volg je me al op Instagram? Dat kan via deze link. 

XXX

2 reacties op ‘Weekblog 14, onder de 140 kilo?

 1. 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

  Wat zal dat goed voelen!

  Geniet vd prestatie. Ms een mooi moment om nu de cm’s bij te gaan houden.

  Merk je het al dat je zoveel kwijt bent?

  Liked by 1 persoon

  1. Jaaaa dit voelt heerlijk =)! Jaa moet ik nog steeds een xtje doen haha! Ga het proberen te onthouden. Ja ik merk het absoluut, loop veel makkelijker en ben minder snel buiten adem =) ook qua kleding natuurlijk. Broek had ik maat 56 die eigenlijk al te klein was en ik had al een 58 gekocht…. nu heb ik 52 en soms 54 dat ligt maar net aan de pasvorm lol =)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s