Weekblog 13, warmte en vocht vasthouden

Het is weer tijd voor een update. Ben ik deze week eindelijk onder de 140 gekomen of laat het nog even op zich wachten? Het was een goede week, maar een warme week, een week dus waarin alles kan gebeuren. 

Door de hitte heb ik niet erg veel gedaan deze week, voornamelijk wat dingetjes in huis. Dus dat wordt een korte update deze keer. Donderdag ging ik weer naar de Cesar therapeut. Ik ga nu eerst een tijdje stabiliseren op het niveau dat ik nu heb. Hoe lang dat nodig is bekijken we per afspraak, dat kan met 2 weken al genoeg zijn maar misschien ook pas na 4 weken. Ik ben nu zo enorm gesloopt aan het einde van de dag en ik moet dus eerst minder moe zijn van de huidige activiteiten voordat ik weer dingen mag toevoegen.

Het wandelen houden we er wel in. 1 keer per 2 weken en als ik mij goed voel 1 keer per week. En dan natuurlijk weer naar het prachtige park dat jullie al in andere artikelen hebben kunnen zien. Ook zijn de boodschappen weer binnen vandaag en kreeg ik weer mijn maandelijkse B12 prik. Het is zo verschrikkelijk warm en vooral benauwd. In mijn huis is het 28.5 graden. Ik vind de warmte nu ik afgevallen ben minder erg maar die benauwdheid… ik denk dat je daar nooit aan went, ook niet zonder overgewicht, wat denken jullie?

Vrijdag heb ik een lekker rustig dagje, even een beetje bijkomen. Wel doe ik natuurlijk het nodige werk in huis en ’s avonds maak ik het mezelf makkelijk met een heerlijke salade met wat aardappeltjes. Met deze hitte kan ik echt elke dag wel sla eten, heerlijk fris en vooral lekker makkelijk. Ik ben zo benieuwd naar morgen op de weegschaal. Ik denk niet dat ik onder de 140 zal zitten, maar ik denk wel dat het niet meer lang duurt. Als het deze week niet lukt dan is er een grote kans dat het volgende week wel lukt. Nu zo gaan slapen en dan morgen wegen, zo spannend.

Het is zaterdag, vandaag dus. Daar ga ik dan.. op de weegschaal!

Oei die valt tegen! Maar oké, toch een min, 2 ons afgevallen. Van 141.2 naar 141.0. Beetje jammer.. ik word wel echt op de proef gesteld door die weegschaal! Maar we houden vol! Die 3 gaat er hoe dan ook komen. Ik geef de warmte de schuld (vocht vasthouden), want op dit moment is het zelfs nog 26 graden binnen bij mij thuis. Het is niet wat ik hoopte, maar een min is een min denk ik dan maar. Op naar volgende week en ik hoop zo dat ik dan eindelijk kan zeggen dat ik onder de 140 weeg! Maar dan moet ik meer dan een kilo afvallen, het kan.. het is een beetje 50/50, we gaan het zien volgende week.

Hoe ging jullie week en houden jullie ook wat vocht vast van de warmte?

Tot de volgende blog,

XXX

7 reacties op ‘Weekblog 13, warmte en vocht vasthouden

  1. Hoiii die warmte nekt mij ook,en idd vocht is een dingetje😉
    Nu je meer doet is het ms een idee om 1x per mnd je omvang te meten. Ik doe dit al een tijd en val dus bijna niks af maar verlies wel cm. Heb gelezen dat dat best wel goed is.☺ ms een tip🤗

    Fijn weekend…hier is het iets koeler gelukkig(friesland)

    Liked by 1 persoon

  2. Ms nog een lekkere saladetip: bleekselderij en wortel fijn maken en daar selderijsalade doorheen mengen. In de koelkast koelen , lekker bij in stukje vlees& aard. En bleekselderdij goed voor het overtollig vocht af te drijven😊

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s