Weekblog 11, mediteren en conditie opbouwen

Het is zaterdag dus blog tijd. Ik vind mijn overzichtje een beetje saai worden hier met alleen maar weekblogs haha. Maar geen zorgen want ik ben druk bezig met het schrijven van andere blogs die met de tijd zo nu en dan ook online zullen komen. Ik neem er lekker mijn tijd voor want ik wil graag leuke artikelen schrijven en geen random artikelen zonder inhoud om maar wat te plaatsen. Inmiddels heb ik er al zo’n stuk of 10 af dus ik zou al kunnen beginnen met wat te plaatsen maar ik ben dan toch perfectionistisch en wil het nog even allemaal wat mooier maken…. dus voor nu nog weekblogs en wie weet .. binnenkort meer =)!

Hoe is mijn week gegaan? Nou, best wel goed. Ik heb niet heel veel gedaan wat ook wel eens fijn is. Donderdag ben ik weer naar oefentherapie cesar geweest en dit gaat erg goed. Ik slaap zoals jullie misschien al wel weten alweer een week of 2 liggend, wat erg fijn is (ik sliep vanaf januari zittend vanwege de pijn). Ik ga nu starten met een vorm van meditatie dus ik ben erg benieuwd, het zijn 3 minuten maar met oefeningen dus ik ga daar vandaag eens mee starten. Ik heb altijd interesse gehad in meditatie en mindfulness dus ik kijk er erg naar uit. Ook ga ik dan eindelijk starten met het werken aan de conditie. Wel heel rustig natuurlijk. Over 2 weken zie ik haar weer en het is de bedoeling dat ik in ieder geval één keer van mijn huis naar het stadspark loop en daar even lekker op het bankje ga zitten en bezig ga met de meditatie. Heel veel zin in, het is zo’n 600 meter van hier naar een zij-ingang van het park en dan natuurlijk nog de nodige meters in het park en weer terug naar huis dus al met al misschien wel een 2 kilometer. Ze vind het belangrijk dat ik het leuk vind, en dan mag de afstand best langer zijn. Ik heb de tijd dus ik kan er zo lang over doen als ik wil. Voor mij is het namelijk best een heel eind. Gelukkig zijn er bankjes in het park haha.

Vrijdag ging ik naar de winkel samen met mijn moeder en op de terugweg stopten we met de auto even bij het park en gingen we er eventjes kijken en wandelen omdat ik er al jaren niet meer was geweest. Oh, wat is het toch prachtig, zelfs op deze bewolkte dag.

Park 3

Hier zie ik mezelf wel zitten hoor. Bereid je maar alvast voor op vele foto’s van het park haha. Ik hoop zo dat het me gaat lukken het hele stuk te lopen en dan nog lekker in het park te wandelen en zitten. Ik ga heerlijk mijn lunch of wat fruit meenemen en dat lekker rustig oppeuzelen. En ik heb ook een bestemming gevonden voor mijn oude brood, ouderwets eendjes voeren, heerlijk toch.

En dan vandaag, zaterdag. Een mooie dag want ik ben afgevallen (oops, spoiler) en Harry en Meghan trouwen! Ik heb gekeken en wat een prachtige ceremonie. Niet zo stijfjes en wat zag ze er toch prachtig uit. Maar hoe leuk dat ook was, dat ik afgevallen ben is natuurlijk veel en veel leuker! Vorige week had ik een plus van 3 ons, totaal niet verwacht want ik had een super goede week gehad. Maar, ik houd vol natuurlijk want de aanhouder wint toch? En dat klopt, deze week is er maar liefst 1.6 kilo af! Wat het totale gewichtsverlies nu 32.3 kilo maakt. Ongelofelijk hoeveel dat is. Het gewicht was vanmorgen 141.8 kilo. Ik ben heel erg tevreden en blij. Op naar hopelijk weer een mooie min volgende week.

Hoe ging jullie week? Laat het me weten =).

Tot de volgende blog,

XXX

6 reacties op ‘Weekblog 11, mediteren en conditie opbouwen

  1. Lieve Maris, wat schrijf je heerlijk positief deze week. heel fijn! Dat park is een pracht plek om lekker inspiraties op te doen voor je andere blogs of, als je daar geen zin in hebt heerlijk te genieten van al t moois wat je om je heen ziet. Mijn week was bagger, tandartsbezoek, en kaakchirurg in t verschiet ( ben wel ff blij met de wachtlijst, maar strakkies naturlijk niet meer, dan had ik t het liefst gelijk maar gehad ) was dus erg zielig, vond ik, deze week. enfin, ik heb t maar te nemen zoals t is. en t is niet t einde van de wereld, ( maar voor mij ff wel , grinnik) Ik wens je een goede week, keep up the good work, dan geef ik mezelf ook een schop onder mn kont , beloofd….. allright? fijne dag vandaag! Ester

    Liked by 1 persoon

    1. Dankjewel 😘. Ah nee dat is balen. Snap dat je daar tegenop ziet. Weet dat t na de tijd vaak wel mee valt en t meer de spanning van te voren is, tenminste dat is mijn ervaring. Thnx en jij ook een goede week, wanneer moet je heen?? Xxx

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s