Weekblog 9, mijn foto in het Vrij- Magazine van de Telegraaf

Het is weer blog tijd. Altijd weer leuk om een nieuw stukje over de week te schrijven. Ik kom helaas nog niet echt toe aan de andere blogs die ik ook wil gaan publiceren. Heb er al wel een aantal geschreven dus misschien moet ik wat minder perfectionistisch zijn en ze gewoon online gaan zetten haha. Ben benieuwd of jullie misschien suggesties hebben over wat je hier graag nog meer zou willen lezen? Kan echt van alles zijn, dus kom maar op ;)! 

Maar, eerst mijn week. De eerste week waarin ik weer Flexit ben en oh man wat is dat heerlijk bevallen! Geen honger, lekker kunnen eten (heerlijk zelfs) en niet meer een dieet gevoel. Ik had veel eerder terug moeten stappen op het oude programma. Maar goed, achteraf is altijd alles makkelijk zeggen.. dus ik ben maar gewoon blij dat ik het nu dan wel heb gedaan. Het was een best drukke week. Ik heb nog wat tijd nodig om bij te komen van de verjaardag afgelopen zaterdag en ik voelde me donderdag weer een beetje beter, dat duurt dus bijna een week. Maar het geeft niet want het was het zeker waard.
Donderdag ging ik ook weer naar de oefentherapie cesar. Ik krijg daar steeds meer een goed gevoel bij. We blijven het doel van slapen en activiteiten hetzelfde houden maar voegen er nog wel eentje aan toe, namelijk ontspanningsoefeningen. En dan in dit geval, de buikademhaling leren. En ik kan je zeggen… dat is behoorlijk lastig als je het niet kan haha. Het is echt lastig. In dit artikel van happywithyoga.com kun je er wat meer over lezen mocht je er interesse voor hebben. Het komt er op neer, dat de buikademhaling passief is en de borstademhaling actief. Het is dus ontspannend om een buikademhaling te hebben. Ik moet dit elk uur oefenen en voor het slapen gaan, ben erg benieuwd hoe het zal gaan. Ook zijn de boodschappen op donderdag weer binnen, ik vind een volle koelkast altijd zo fijn, deze week heb ik o.a. lekker asperges, nu al zoveel zin in.

Vrijdag moet ik mijn B12 prik halen en met Puma en Mickey naar de dierenarts, niets ernstigs, ze moeten weer hun jaarlijkse vaccinatie. Ook worden de nageltjes lekker geknipt (dit vind ik alleen erg moeilijk met een kat van 7 kilo). Ze moeten nog wel afvallen, ze wegen nu zo’n 6,9 kilo. Ze komen van 7.9 dus dat gaat al erg goed, maar net zoals ik hebben ze de laatste tijd een beetje gestabiliseerd haha en het moet nu echt weer naar beneden tot ongeveer een 5 kilo. We gaan het zien. We zijn hier dus allemaal aan het afvallen. Vrijdag spreek ik ook af met mijn ouders dat ik zondag ook aanschuif bij de BBQ, de eerste dit jaar. Ik heb het al helemaal in mijn dagboek gepland en nu al veel zin in, lekker buiten zitten en lekker eten en gezelligheid, wat wil je nog meer.

Vandaag is het mijn weegmoment en ik ben afgevallen! Vrijdag begon ik met Flexit en verloor in 1 dag al 1.2 kilo. Maar omdat vorige week zaterdag mijn weegmoment was moest ik natuurlijk weer op 0 starten. Deze week ben ik 1.1 kilo kwijt, maar stiekem vind ik dat ik gewoon 2.3 kilo kwijt ben in 1 week haha. Gewicht is nu 143.1, en ik heb er echt zoveel vertrouwen in dat ik die 3 binnenkort ga zien, EINDELIJK.

Oh en ik vergeet het zomaar. Ik stond vandaag in het vrijmagazine van de Telegraaf! Met een foto van instagram van mijn bakje Skyr met walnoten, erg leuk!

Erg leuk! In totaal staan er 6 foto’s in de collage waarvan 1 van mij dus. Toch leuk dit :)!
Vandaag ga ik eens lekker rustig aan doen en een beetje rommelen in huis. Vanavond ga ik voor het eerst guacamole proberen, ben erg benieuwd :). Ik wens iedereen een hele fijne zaterdag en ik ben erg benieuwd hoe jullie week is gegaan.

Tot de volgende blog,

XXX

2 reacties op ‘Weekblog 9, mijn foto in het Vrij- Magazine van de Telegraaf

  1. Mooi dat je het weer hebt opgepakt en lekker dat je meteen weer resultaat hebt! Nu doorzetten en genieten van alles wat je mag en kan en wil eten! Ik wens je een hele siccesvolle maar vooral mooie, goeie week toe!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s