Weekblog 6, Paasdagen

Jaaa, het is weer tijd voor de update. Hoe is mijn week gegaan? Deze week waren er de Paasdagen en schreef ik mijn eerste review ever. En dan natuurlijk het afvallen, is dat gelukt met alle verleidingen deze week?

Maandag was het dan 1e Paasdag. En waar ik vroeger (een jaar geleden) al drie kilo paaseitjes op had heb ik ze dit jaar met de Pasen niet gehad, geen 1! Oké, niet te trots, want voor een paar weken terug had ik er wel een paar op.. haha, maar oké met de Pasen dus helemaal niets en dat terwijl ze er bij mijn ouders toch echt wel waren. En man o man, die supermarkt, wat staat die vol met allerlei ongezonde heerlijkheden. Dat valt pas echt op als je het niet wilt hebben, of in ieder geval, met mate… maaar ik was dus bij mijn ouders, het was gezellig en we hebben heerlijk gegeten. We eten meestal asperges met de Pasen als dat zo uitkomt, en nu dus ook, asperges met een ham-kaas sausje, aardappelkroketjes uit de Airfryer XXL en een heerlijke schnitzel. Totale punten: 21! Maar het was het waard. (Ik heb 43 punten op een dag).

Eten Pasen

Dinsdag een heerlijk rustig dagje, ik ben dol op Netflix en Videoland, dus ik verveel mij zelden. Ik kan als ik eenmaal in een serie zit echt alles kijken binnen een paar dagen. Het was dinsdag dus zo’n dag, moet kunnen. Woensdag kwam de huishoudelijke hulp en het huis is weer heerlijk aan kant. Heb jij dat ook, dat als je huis netjes is, het in je hoofd ook rustig is? Ik houd van een opgeruimd huis, helaas lukt het me dus niet zelf meer, maar ik ben dankbaar dat ik er hulp voor krijg. Ik vond het in het begin wel lastig. Iemand die ik niet ken.. in mijn huis.. die ziet dat het af en toe een zooitje is omdat ik het zelf niet goed bij kan houden. Maar ik ben zo blij met mijn vaste hulp, het is een schat van een vrouw en de vervangende hulpen die af en toe komen zijn ook echt super.

Donderdag deelde ik mijn eerste review met jullie, over de Fitbit Charge 2! Wat was het gaaf om dit te schrijven. Het kriebelt zo bij mij om meer te schrijven, over van alles. Ik wil vaker bloggen. Natuurlijk staat mijn gezondheid op 1, want ik kan je vertellen dat als je goed wilt bloggen hier best wat tijd en energie in gaat zitten. En tijd heb ik wel, maar energie niet zoveel. Gelukkig krijg ik er heel veel positieve energie voor terug, het gevoel dat ik weer nuttig ben, iets bijdraag, iets doe. Heerlijk, dus het is het meer dan waard.

Review Fitbit Charge 2

Vrijdag is altijd een hectische dag, boodschappen en de B12 prik. Intensieve bezigheden voor mij. Tijdens het winkelen kreeg ik een prachtige bos bloemen van mijn moeder! En een super handige planner/notitieboek voor alle plannen en onderwerpen voor de blog. Het bloggen is best confronterend, ik wil zoveel, maar helaas kan ik gewoon niet alles uitvoeren wat er in mijn hoofd zit. Ik zal dit moeten accepteren, maar lastig is het wel. Ik zeg wel eens dat ik mij gevangen voel in mijzelf, en dat is ook echt zo. Mijn hoofd wil heel veel, maar mijn lichaam werkt niet mee. Gelukkig ga ik daar vanaf volgende week aan werken met de oefentherapie, ben zo benieuwd. Heb er echt zin in.

Bloemen

En dan is daar alweer het weegmoment van deze week! Spannend zeker, ik heb zo mijn best gedaan deze week en heb niet te vaak tussendoor gewogen…. daar ga ik dan!

…..

…….

……………………………

…………………………………………..

…………………………………………………………..

……………………………………………………………………………….

Jaaa afgevallen 🙂 en nog lekker veel ook. -1.1 kilo!

Startgewicht174.1 kilo
Gewicht vorige week143.7kilo
Gewicht vandaag142.6 kilo
Afgevallen deze week-1.1 kilo
Totaal afgevallen-31.9 kilo

Ik kan niet wachten om de 3 te zien in plaats van de 4. Nog 7.6 kilo en dan weeg ik wat ik woog voordat ik thuis kwam te zitten. Ik was toen al wel ziek, maar deed toen nog wel van alles (studie, sporten). Met het thuis zitten ging het echt heel snel, voor ik het wist was ik bijna 40 kilo zwaarder. Ik wil die 3 zooo graag zien :)! Ik ben erg tevreden over deze week, en kijk uit naar aankomende week.

Hoe ging jullie week?

Tot de volgende blog,

XXX

6 reacties op ‘Weekblog 6, Paasdagen

 1. Wat n goed resultaat!
  Ik heb er n kilo bij
  Sinds flex ben ik al van de leg, pfff vreselijk, ik volg nu t andere systeem maar deze paasdagen, verjaardag, griep, en snaaimomenten daardoor zijn de schuldige daarvan.
  Maar knopje is weer om, ww vriendin zei t heel mooi, we mógen fouten maken, op ons muil gaan, zolang we er maar van leren en weer op staan. Dat laatste heb ik iig nu gedaan, dus moet t goedkomen. Gieniet vn je suksesweek meid! T is écht n prestatie! 🌸🌸🌸🌸

  Liked by 1 persoon

  1. Dankjewel :)! Ah, dat is balen zeg. Maar wat mooi verwoord door je ww vriendin, zo is het ook helemaal :)! Ik probeer altijd te denken whats done is done, kijken naar de toekomst 🙂 Fijn dat je knopje weer om is 🙂 Veel succes XXX

   Like

 2. Goed zo Maris!Elke kilo is er één en in jouw geval vind ik het extra knap van je! Diep respect. Je kiest er voor om aan de slag te gaan ipv bij de pakken neer te zitten. Succes de komende week en geniet van je bloemen! Liefs, Jolanda

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een fijn stukje weer! Ik kijk uit naar het stukje van volgende week! (:
  En wat een prachtig resultaat, -1.1 na de Paasdagen. ❤

  (Ik volg je blog trouwens via WW)

  x Ardine (dinniej)

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s