Weekblog 3, cadeautjes en nominatie Liebster Award

In mijn vorige post over mijn ervaring met Weight Watchers gaf ik het al aan. Er zijn ups en downs, sowieso in het leven, maar ook met afvallen. En deze week was een week met ups maar ook downs.

20180312_131845.jpg

Maandag ben ik naar de revalidatiearts geweest. Ik vond het zo spannend dat ik de nacht ervoor bijna niet heb geslapen. Ik maakte me best zorgen. Ik weet dat ik zo weinig kan en revalidatie is echt wel zwaar. Gelukkig zag de arts dit ook. Ik ga nog niet starten met het revalideren.
Wel ga ik starten met cesar/oefentherapie, dit is om de spieren weer op een goede manier te leren bewegen. Ik kijk daar erg naar uit, ik heb er een goed gevoel bij. Hoe en wanneer weet ik nog niet.

Dinsdag was ik vooral erg moe van de dag ervoor en de spanning die ik toch wel opgebouwd had. En daar gingen wat toastjes met brie en wat chocola… oops. Vermoeidheid en eten blijft toch een dingetje, en stress en eten… sowieso eten …haha. Maar ik heb inmiddels geleerd dat 1 slechte dag geen slechte week is, en ook zelfs 2 slechte dagen niet.

Dus met die instelling pak ik het woensdag weer op. Ik krijg een berichtje van Lauressa van vegakeuken dat zij mij heeft genomineerd voor de Liebster Award, zo gaaf! Een award voor bloggers door bloggers. Het stukje hierover zal aankomende week online komen, erg leuk.
Maar dan…. met het eten gaat het in de avond toch weer mis. Ik heb zo’n honger, echt ik zit maar niet vol. Ik geef er aan toe, maar wel met mate, en hoop dat het donderdag beter zal gaan.

En dat gaat het gelukkig! Yes, ik voel me trots dat het weer goed gaat. Even een dipje is af en toe ook prima en menselijk en hoort er nu eenmaal bij. Ik vind het best knap van mezelf dat ik met mijn huidige gezondheid überhaupt afval, en ik vind iets niet snel knap van mezelf. Het voelt ook gek om het te zeggen, maar het is wel zo.

Vrijdag is een drukke dag maar wel één met een superleuke start. Ik krijg van een mede WW’er een armbandje met een kaartje toegestuurd, zomaar :)! Hoe lief is dat. Het is echt verbazingwekkend hoe sterk de WW community met elkaar meeleeft en elkaar ondersteunt. Ik doe hem meteen om. Ook ga ik voor het eerst in een tijdje even mee de winkel in, echt heel fijn. Maar ik merk ook dat het wel erg pittig is. Ik ga naar de Lidl, Aldi en Jumbo. Wel samen met mijn moeder natuurlijk, die het zware werk doet.

Puma is al een tijdje flink aan het zeuren, om eten, continu. Hij heeft dit altijd al wel gedaan, maar de laatste tijd is dit wel erger. Ik geef mijzelf daar de schuld van, omdat ik me gewoon schuldig voel dat ik veel op bed lig, ze krijgen genoeg aandacht hoor, maar ik zou gewoon meer met ze willen spelen, maar dat lukt helaas niet. Ik ging naar een dierenwinkel  en vroeg daar om advies. Ik had wel eens gehoord van een slowfeeder, maar vond dat eigenlijk maar niks. Maar, ik heb besloten om het toch te gaan proberen.

20180317_153727.jpg

Ik geef over een aantal weken een review met mijn ervaringen, nu al zin in :)! Ook zit de B12 prik er weer in, nog 3 te gaan. Ik ben heel erg benieuwd naar het wegen van zaterdag, ik hoop dat de schade meevalt :)!

En dan is het zaterdag, ik heb heerlijk uitgeslapen. Puma was de hele nacht rustig, zou het dan toch echt werken!? We gaan het zien :)! Ik kijk een beetje op tegen het wegen, toch 2 slechte dagen gehad… spannend!

Het resultaat valt me ontzettend mee, ik ben gelijk gebleven :)!!!! Ik vind het helemaal prima. Het gewicht staat nu dus nog op 143.2 kilo. Ik hoop natuurlijk wel op een mooie min voor volgende week, ik ga mijn best doen 🙂 Hoe ging jullie week?

Tot de volgende blog,

XXX

10 reacties op ‘Weekblog 3, cadeautjes en nominatie Liebster Award

 1. Wat vreselijk lief dat je zo een mooi armbandje gekregen hebt. Ups en downs horen er helaas ook bij en is voor velen herkenbaar. Je bent er goed mee omgegaan en zet door, hoe knap is dat.

  Fijn weekend,
  Marga

  Liked by 1 persoon

 2. Hallo, met belangstelling volg ik je blog. Bewondering voor je wil en doorzettingsvermogen. En zo’n lief gebaar als dat armbandje zal daarbij toch zeker helpen. Ontzettend leuk als iemand dat zomaar doet. Doe je nu alleen WW-online of ook de cursus? Ik vind zelf Connect een fijn steuntje in de rug. Het verrast hoe aardig mensen op elkaar reageren. Het is zo veel beter dan ik had verwacht. Voor nu wens ik je een fijn weekend en veel sterkte en succes in de komende tijd. Groetjes, Ina

  Liked by 1 persoon

 3. Hey, wat fijn dat t even lukte om te winkelen , en wat lief dat je gelijk iets voor je kat wilde betekenen. Ik heb hier een simpel spelletje staan voor poes, een eierdoos met haar brokjes erin. Als ze zich verveelt vindt ze t super om daar een voor een de brokjes uit te peuteren…. net zoiets als jouw mooie speeltje eigenlijk.
  Ik vind dat je t geweldig doet, blij voor je. We weten allemaal dat afvallen veel meer is dan “ gewoon niet kauwen” maar ook een hele geestelijke struggle.
  Jij komt steeds n onsje dichter bij je doel. Dat doe je voor t overgrote deel geheel zelf, die kleine dingetjes als zo’n kadootje uit onverwachte hoek zijn je van harte gegund.

  Weet je dat ik van mijn ww vriendinnetje deze week ook iets moois kreeg? Zomaar onverwacht. It must be good karma 😉.

  Liked by 1 persoon

  1. Aah dat is ook een goed idee, een eierdoos =)! Dankjewel =) ja afvallen is ook zeker mentaal, ik denk meer nog dan lichamelijk. Eten geeft toch soms een fijn gevoel, lastig is dat. Jaaa zeker karma, jij bent zelf zon topper die mij zon mooi armbandje geeft 😘😘 dan verdien je zelf ook absoluut wat moois =)! Thnx 😘 XXX

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s