Weekblog 2

Elke week geef ik jullie een update hoe het met mij gaat. De vorige keer deed ik dit door een samenvatting te geven per dag. Nu kan dit prima voor sommige weken, maar in weken zoals deze, waarin ik niet veel meemaak, zal dat alleen maar saai zijn. Feit is, ik zit thuis, elke dag. Dat de huishoudelijke hulp komt op woensdag, dat ik vrijdag naar de huisarts ga voor de B12 injectie en dat mijn moeder om de dag langs komt, dat zijn de hoogtepunten van de week, niet geheel interessant. Tenminste, niet voor mij, en daarmee ga ik ervan uit, dat dit ook voor jullie zo is…

Vorige week zaterdag had ik, zoals jullie weten, een geweldig resultaat op de weegschaal. Maar liefst 4.9 kilo kwijt in 1 week. In één week. Vanaf november loop ik al te klooien met het afvallen. Medicijnen, pijn, frustratie maakten het allemaal erg moeilijk om door te zetten. Maar keer op keer zette ik weer door, en daarna volgden er weer een aantal slechte dagen, en zo ging het een maand of 3 waardoor ik uiteindelijk 5 kilo zwaarder werd en daarna gelijk bleef. Ik slikte geruime tijd per dag 8 paracetamol, 4 ibuprofen 600 en tramadol, niet fijn. Ik ben daar ook mee gestopt, gewoon om te kijken hoe de pijn nu is. En door al het vocht wat ik daarvan vast hield zakte het gewicht ook mooi. En niet te vergeten, zit ik weer lekker in het Weight Watchers programma.

Dan nu, deze week. Ik ben erg moe. Ik probeer om weer in een goed slaapritme te komen, en ik kan je vertellen dat dat knap lastig is. Sowieso is een vast ritme voor mij lastig omdat ik me de ene keer beter voel dan de andere keer. Maar ik zal het moeten proberen, want een goed ritme is zo belangrijk en ik merk ook dat ik me dan ietsjes beter voel als ik die weer heb. Deze week heb ik voornamelijk in bed doorgebracht. Na een paar keer iets te lang uit bed te zijn geweest doen mijn schouders toch weer pijn en moet ik weer rust houden. Heel irritant, ik wil zoveel doen, maar het kan niet. Met het eten gaat het super, ik houd mij netjes aan de punten en dat voelt heerlijk.

Ik merk ook dat ik wat nerveus ben, a.s. maandag heb ik de intake bij de revalidatiearts en ik ben toch best benieuwd naar het plan. Als ik kijk naar hoe weinig ik nu kan dan zou ik niet weten waar te beginnen, maar goed, ik ben dan ook geen revalidatiearts… we gaan het zien. En dan iets totaal anders, ik ben vrijdag gaan kijken voor een bril! Ik merk dat mijn ogen vaak vermoeid zijn, dus ik ben naar Hans Anders gegaan voor een meting en advies. Ik wist al wel dat ik een + en een – oog had, maar dat blijft toch altijd een gek iets. Ook heb ik een lui oog, en wissel ik mijn ogen af, oftewel ik kijk om en om en nooit tegelijk met beide ogen. Nu ik zo moe ben, valt dit echt enorm op, dus ik hoop mijn ogen wat meer rust te geven met een bril. De foto’s en de rest volgen uiteraard nog :). Als het goed is kan ik hem binnen 2 weken ophalen.

Het was vrijdag een drukke dag maar ik moet zeggen dat ik mij nu best oké voel, laten we hopen dat dit doorzet:)! En dan nu, het moment van de week. Het wegen..

Wauw, -1.5 kilo deze week :)!!! Ik heb eindelijk de magische -30 kilo bereikt!

Startgewicht174.1 kilo
Gewicht vorige week144.7 kilo
Gewicht vandaag143.2 kilo
Afgevallen deze week-1.5 kilo
Totaal afgevallen-30.9 kilo

Tot volgende week.

Ps, volgen jullie me ook al op instagram? 😉 Nee? Klik dan hier

XXX


A day in the life komt elke zaterdag online


10 reacties op ‘Weekblog 2

 1. Yehhhhhh wat een mega resultaat. Meis wat ben jij goed bezig. Je mag echt heel trots zijn op jezelf. Fijn dat je snel een bril krijgt, dit zal je ogen vast veel rust gaan geven. Alvast heel veel succes voor maandag. Liefs Marga

  Liked by 1 persoon

 2. En wat goed! Zelf maar Hans Anders gegaan, 30 kg geleden zou je dat voor je uit geschoven hebben, nu pak je t wel aan. Ben megatrots op jouw resultaat.
  Serious!
  Ps: duim je morgen voor Noortje? Ze heeft leverfunctiestoornissen en moet wéér ri dierenarts, heb last van plaatsvervangende nervositeit, hoop zo dat t niets ernstigs is…
  xx ester

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s