Life by Maris

Ja, ik heb het dan toch doorgezet, de naam van de blog is veranderd! En ik ben er heel erg blij mee. Dit past perfect.

Pumamickey koos ik uit pure enthousiasme, ik wilde zo graag starten met de blog en ik kon niets anders vinden dat bij mij paste. Het was de enige naam die goed voelde. Ik heb er nu wat langer over na kunnen denken en ben flink aan het brainstormen geweest. Van alles kwam voorbij maar niets paste bij mij. Toen maar besloten het bij pumamickey te houden… totdat ik op lifebymaris kwam, heel simpel, hoezo had ik dat niet eerder kunnen bedenken?! Maar het zegt wel alles waar mijn blog over gaat, namelijk mijn leven. Het voelt super en ik ben er echt heel blij mee. Dus vanaf nu is het http://www.lifebymaris.com oh wat staat dat mooi, ik ben helemaal happy. No worries, Puma en Mickey zullen zo nu en dan zeker voorbij komen :)!

Veel liefs,

Marissa

PS. ik hoop dat jullie het ook mooi vinden :)!

 

8 reacties op ‘Life by Maris

  1. Hou het eenvoudig wel. Waar ik zelf twijfels bij heb is dat je zegt dat je ons op de hoogte van jezelf wil houden. Dat is allemaal leuk en aardig. Maar wat schiet de lezer ermee op. Gewoon even een gedachte. Liefs,

    Like

    1. Hoi Leegschrift. Ik snap je gedachte niet helemaal =). Je bedoeld wat men er mee opschiet om te lezen over hoe het met mij gaat? Dat is een onderdeel van mijn blog, als je de andere stukjes leest weet je waarom. Kan me voorstellen dat het niet interessant is voor een ieder, en dat is prima =)!

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s