Weekblog 1

Zondag
Vandaag zie ik na 4 maanden weer één van mijn beste vriendinnen (ja, ik heb er 2). Ik heb er zo’n zin in, heerlijk ouderwets bijkletsen. Ik voel me nog niet fit maar goed, dat doe ik nooit, dus dat overleef ik ook wel weer. Om 14.00 is ze dan hier en het is gezellig, we kletsen en kletsen en zomaar vergeet ik om mijn lunch te eten! Hoe dan?! Ik geef de gezelligheid de schuld. Gezelligheid kent geen tijd zeggen ze toch wel eens? Blijkbaar ook geen tijd om te eten. No worries, een stevige avondmaal maakt de verloren punten (Weight Watchers) weer helemaal goed. Het werd ovenfriet met wortelen en een Duitse biefstuk. helemaal lekker.

Maandag
O nee, o nee, O NEE! Ziek. Ja hoor, het zal ook niet. Ik vond het al zo bijzonder dat ik de griep had overgeslagen dit jaar, vooral omdat het zo’n hardnekkige griep is. Maar nu hoor ik er dan ook bij, verkouden, hoofdpijn, keelpijn, ik hoop maar dat ik wat opknap en dat het niet erger wordt. Dat wordt dus een dag vol bouillon, thee, en Netflix. Zo jammer dat dit nu gebeurd (al komt het natuurlijk nooit uit), dinsdag zou ik de afspraak hebben bij de revalidatiearts maar dat is nu dus verzet naar 12 maart.

Dinsdag
Nog steeds ziek, al was dat wel te verwachten, dat zal nog even duren ook denk ik. De blog die ik over Weight Watchers zou schrijven stel ik daarom even uit. En ineens komt vandaag de realisatie dat het bloggen natuurlijk heel leuk is, maar ook met het ziek zijn best pittig. Dus daarom doe ik het lekker rustig aan, bloggen wanneer het lukt, geen doelen, maar gewoon leuk bloggen, dat was ook mijn intentie, dus daar houd ik mij aan vast. Door mijn enthousiasme doe ik vaak teveel en dat kan gewoon niet, helaas. Wel heel positief is het afvallen (en dat is toch heel belangrijk), mijn gewicht zakt lekker, hoop dat dit doorzet want je weet het maar nooit…

Woensdag
Na een korte nacht werd ik wakker om 08.00 precies van de boormachine van de buren. Joepie. Vandaag geen huishoudelijke hulp want ik heb de griep en dan komt ze niet. Ik vind het niet heel erg. Ik ben moe en vind het wel rustig zo. Mijn moeder heeft vandaag mijn boodschappen gedaan, dit doet ze elke week. Het is zo fijn een volle koelkast :)! Dit is weer een dag vol Netflix, maar dat geeft niet, lekker rustig aan doen zodat ik hopelijk snel weer herstel, dit is echt niks zo.

Donderdag
Lang leve paracetamol, ik voel me weer een beetje beter. Nog niet je van het, maar ik voel me niet meer alsof ik elk moment uit elkaar kan knallen, best fijn. Ik zit weer helemaal in the Blacklist. Ken je dat, dat je aan een serie begint en om de een of andere reden stop je, middenin een seizoen, zomaar. Om het vervolgens een half jaar of zelfs nog later weer op te pakken, en dan weer te starten bij seizoen 1, omdat je het anders niet meer goed volgt. Nee? Nou ik wel. Maar the Blacklist dus, kijk je het nog niet? Zeker doen!

Vrijdag
Morgen weegdag, oeh spannend. Ik heb tussendoor een aantal keren gewogen en ik kan alvast verklappen dat er een heuleboel af is! Hoeveel? Dat weet ik morgen pas écht. Deze week ging, na weken van teveel eten en het even niet meer weten, echt super goed. Ook ben ik gestopt met de ibuprofen en tramadol en probeer ik het aan te kijken en tot nu (klopt af, heel hard) gaat het redelijk oké :)! Dus én de vochtkilo’s én de snoepkilo’s die ben ik weer kwijt. We gaan het zien morgen. Nu tijd voor #blacklist.

Zaterdag
Met enige spanning sta ik dan op de weegschaal. Eindelijk na maanden van niet lekker gaan, zit ik er weer in. En het resultaat mag er zijn! -4.9 kilo deze week! Ik deel het meteen op connect (sociale platform van Weight Watchers), wat ben ik blij en trots op mezelf, en dat ben ik niet snel. Ik heb heerlijk uitgeslapen en ik voel me gelukkig alweer ietsjes beter, en dan dit keer zonder paracetamol. Vandaag eens lekker werken aan de site, het is nog steeds niet helemaal hoe ik het graag wil hebben, zo lastig. Maar voor nu, ik ben tevreden. Tevreden met mezelf.

Startgewicht174.1 kilo
Gewicht vorige week149.6 kilo
Gewicht vandaag144.7 kilo
Afgevallen deze week-4.9 kilo
Totaal afgevallen-29.4

XXX


A day in the life komt elke zaterdag online


10 reacties op ‘Weekblog 1

  1. Zo jong en al zo veel meegemaakt. En ook zo stevig in je schoenen. Ik ben onder de indruk. Ik kan me echt niet voorstellen dat jij je doel niet gaat halen. Ik ben echt heel benieuwd. Wat apneu al niet kan doen zeg. Ik heb zelf een beugel, omdat ik een heel lichte vorm van apneu heb, maar als je zo zware apneu hebt, moet dat echt verschrikkelijk zijn. En er is eigenlijk nog maar zo weinig bekend in het ‘gangbare circuit’. Heel veel succes en ik ga je zeker volgen.

    Liked by 1 persoon

    1. Dankjewel voor je lieve reactie :)! Ja, het wordt helaas vaak onderschat hoe ernstig apneu is. Ik heb natuurlijk niet alleen de apneu waardoor mijn gezondheid nu zo slecht is, maar het is zeker de grootste boosdoener geweest. Leuk dat je gaat volgen :)! XX Marissa

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s