Mijn eerste blog

Wat leuk dat je mijn blog komt lezen. Ik ben nog erg druk bezig om de website gereed te maken, en met mijn perfectionisme kan dat nog wel even duren.. te lang.. want ik ben gestart met deze blog omdat ik graag wil schrijven. Dus heb ik besloten, ook al is de site nog niet perfect, ik begin gewoon. Zo vult het zich vanzelf en kan ik ook beter zien hoe het eruit komt te zien.

Ik zal me even voorstellen, ik ben Marissa, 27 jaar oud en woon in Overijssel met mijn 2 hele lieve katten Puma en Mickey. Ik heb deze blog gemaakt omdat ik vind dat ik wel iets te vertellen heb wat ik graag wil delen. Zo moet ik bijvoorbeeld ruim 100 kilo afvallen (ja ja), en start ik binnenkort met een revalidatietraject na 4 jaar ziek thuis te hebben gezeten. Op dit moment is er 25 kilo af dankzij WeightWatchers, maar moet ik dus nog 75 kilo. Ik neem jullie graag mee op mijn reis hier naar toe. Vaak zie ik dat mensen wel vertellen over gewichtsverlies maar heel vaak is dat pas erna en niet tijdens het proces. Heel jammer want juist dat proces is voor velen zo herkenbaar, niet alleen maar het mooie eind resultaat. Dus lijkt het je leuk om mij te volgen in mijn afvalproces en wil je graag weten hoe het revalideren zal gaan, volg me dan, ik kan de steun goed gebruiken in ieder geval.

Veel liefs,

Marissa

6 reacties op ‘Mijn eerste blog

 1. Hey pumamickey / Marissa 🙂
  Wat leuk dat je een blog bent begonnen! 25Kg al – wat goed!!
  Ik ben zelf ook druk bezig m’n site aan te passen – ik kreeg zoveel vragen over de #zeebeestpizzabodem dat ik er wat vaart achter moet gaan zetten :-D.
  groetjes,
  Chantal (zeebeest)

  Liked by 1 persoon

 2. Hallo Marissa

  Gezellig om je nu ook te volgen via je eigen blog.
  Ook jouw strijd tegen de kilo en andere dingen.

  En WOW super al 25 kilo afgevallen super knap van je kanjer.

  Ik wens je heel veel sterkte met je revalidatietraject.

  Liefs Angela ( creaan)

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s